Маратон Стара Загора 2024

МАРАТОН Стара Загора

"Бягането начин на живот"

Информация за състезанието

 

  • 42.195 км – червени цифри
  • 21 км – сини цифри
  • 10.550 км – зелени цифри

Регистрация и получаване на номера

Всеки участник в дистанциите 10.550 км, 21 км и 42.195 км, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да направи своята регистрация онлайн, след което да плати по елек­тро­нен път с кредитна карта или банков превод.

Няма да се допуска участник без попълнена регистрационна форма. Забележка: Направена регистрация без заплатена такса не се счита за валидна.

При заплатена стартова такса и неявяване на състезателя да получи стартов номер, таксата не се възстановява.

При регистрация и плащане с кредитна карта Вашите лични данни няма да бъдат предоставяни и ползвани от трети лица.

Информационен център, пункт за получаване на стартов пакет, ще бъде изграден на бул. "Цар Симеон Велики" 107 (пред Община Стара Загора)

Условия

Всички участници потвърдили своето участие в Маратон СТАРА ЗАГОРА са длъжни да спазват Наредба № 8 от 18.03.2005 г за провеждане на Задължителни „ПРЕДСЪСТЕЗАТЕЛНИ ПРЕГЛЕДИ“ на лица, упражняващи физическо възпитание и спорт на Министерството на здравеопазването на Република България.

Подписанато по-долу е съставна част от вашата регистрация:

С настоящото, потвърждавам, че съм физически и психически подготвен за участие в сътезанието и че ще участвам на моя лична отговорност.

Също така потвърждавам, че правата за промоционално използване на името ми, гласа, снимки или видео материали принадлежат на организатора, включително всички видове реклама по радио,телевизия и интернет, както и в други рекламни активности на организатора.

По време на състезанието медицинските екипи в линейките са упълномощени да ме спрат от трасето, ако забележат че има индикация за увреждане на моето здраве. Потвърждавам, че информацията ми е вярна.

ДИСТАНЦИИ

класическа 42,195км

виж трасето

полумаратон 21км

виж трасето

дистанция 10.5км

виж трасето
ОРГАНИЗАТОРИ
ПАРТНЬОРИ
TOP